Page doesn't exist.

Garmin eTrex 20 handleiding

Gebruiksaanwijzing /service van het product eTrex 20 van de fabrikant Garmin

  • Bestand grootte: N/A
  • Aantal paginas: 32

Ga naar pagina of 32

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

Samenvatting van de inhoud op de volgende paginas van de handleiding

Lees een handleiding Garmin eTrex 20 - vermijd mogelijke problemen

Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Garmin eTrex 20 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:

Als u nog geen Garmin eTrex 20 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Garmin eTrex 20 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Garmin eTrex 20 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Garmin eTrex 20 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.

In een situatie waarin je al een beziter van Garmin eTrex 20 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Garmin eTrex 20 kunnen verkorten.

Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Garmin eTrex 20 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.

Andere instructies uit een categorie Outdoor GPS equipmen