Gebruiksaanwijzing /service van het product Designer Series 4-7 Quart van de fabrikant Crock-Pot
Ga naar pagina of 8
Printed in China 136966-10/9100050003241 SERVICE INSTRUCTIONS 1. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit. Doing so will void the Warranty . 2. If you need to exchange the unit, please return it in its original carton, with a sales receipt, to the store where you purchased it.
-2- IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances, basic safety precautions should always be followed, including the following: 1. READ ALL INSTRUCTIONS BEFORE USING. 2. Do not touch hot surfaces. Use handles or knobs. 3. T o protect against electrical shock, do not immerse cord, plug, or heating base in water or other liquid.
-4- PREP ARING YOUR CROCK-POT ® SLOW COOKER FOR USE -5- Before you use your slow cooker , remove all packaging components and wash the lid and stoneware with warm soapy water and dry thoroughly . ASSEMBL Y 1.Place stoneware into the heating base. 2.Lower the lid horizontally down onto the stoneware (see Figure 1).
-6- -7- HOW TO USE YOUR SLOW COOKER (CONT .) • Always cook, with the lid on, for the recommended time. Do not remove the lid during the first two hours of cooking, to allow the heat to build up efficiently . • Always wear oven mitts when handling the lid or stoneware.
HINTS AND TIPS (CONT .) -9- -8- HINTS AND TIPS • The flavor power of all herbs and spices can vary greatly depending on their particular strength and shelf life. Use herbs sparingly , taste at end of cook cycle and adjust seasonings just before serving.
RECIPES -11- -10- HINTS AND TIPS (CONT .) • When cooking frozen meats, at least 1 cup of warm liquid must first be added. The liquid will act as a “cushion” to prevent sudden temperature changes. An additional 4 hours on LOW or 2 hours on HIGH is typically required.
RECIPES -13- -12- RECIPES BEEF BOURGUIGNON Serves 6–8 3 tablespoons flour Kosher salt and pepper 3 pounds beef chuck, cut into 1-inch cubes 3 large carrots, peeled and sliced 1 medium onion, sliced 6 strips cooked bacon, cut into 1–2 inch pieces 1 10-ounce can beef broth 1.
RECIPES -15- -14- RECIPES POT ROAST Serves 6–10 2–4 pound beef chuck pot roast 3 onions, sliced ½ cup flour 2 stalks celery , sliced Kosher salt and pepper 1 cup mushrooms, sliced 3 carrots, sliced 1 cup beef broth or wine 3 potatoes, quartered 1.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Crock-Pot Designer Series 4-7 Quart (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Crock-Pot Designer Series 4-7 Quart heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Crock-Pot Designer Series 4-7 Quart vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Crock-Pot Designer Series 4-7 Quart leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Crock-Pot Designer Series 4-7 Quart krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Crock-Pot Designer Series 4-7 Quart bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Crock-Pot Designer Series 4-7 Quart kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Crock-Pot Designer Series 4-7 Quart . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.